email Kapcsolat menu

Szórólap ajánlatkérés

Töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez!

A kapcsolattartó adatai: info
Az adatok az ajánlatadáshoz szükségesek, azokat harmadik félnek nem adjuk ki.
Szórólap tervezéséhez szükséges kérdések:
Szüksége van tervezésre? info
Szerkesztés igénylése
Amennyiben nem rendelkezik saját nyomdai anyaggal és szeretné, hogy a szórólap tervet mi készítsük el önnek, akkor kérjük válasszon az alábbi sablonjaink közül! (A szerkesztés ebben az esetben díjmentes.)

Saját nyomdai anyag a szórólaphoz
Arra is van lehetőség, hogy ha már rendelkezik saját tervezésű nyomdai anyaggal a szórólaphoz, azt elküldje nekünk, és mi abból készíthetjük el a szórólapot. Az űrlap kitöltésével küldje el a már meglévő szórólapja nyomdai anyagát. Mielőtt neki kezdenénk a szórólap gyártásához, küldünk róla egy árajánlatot.

Ha valamelyik szórólap minta tetszik Önnek az alábbiak közül, akkor annak alapján készítjük a szórólapot. A szerkesztés ebben az esetben díjmentes. Az egyedi szórólap tervezés és bizonyos szerkesztési feladatok felárasak lehetnek.
Fájlok feltöltése: (Ide is húzhatja a fájlt a feltöltéshez)
(logó, fénykép, grafikai ötlet vagy nyomdakész anyag) info
Kép, logó a szórólaphoz
Ha képet is küld a szórólaphoz, kérjük, figyeljen arra, hogy a kép ne sértsen szerzői jogot. Csak olyan képeket fogadunk el, melyet vagy ön készített, vagy megvásárolt egy fotóügynökségtől. A hozzánk elküldött képeket csak az Ön szórólapjához használjuk fel. A felhasználandó kép vagy logó méretének elég nagy felbontásúnak kell lennie egy szórólaphoz. Ne feledje, hogy azok a képek, melyek a monitoron megfelelő méretűnek látszanak, azok egy szórólap szerkesztéséhez nem biztos, hogy megfelelők! És minél nagyobb méretű szórólapot szeretne, annál nagyobb felbontású képre van szükség. Ha lehet, a képeket az eredeti felbontásában küldje el! Logó esetében segítségünkre van, ha nem képként, hanem vektorgrafikus formában küldi el nekünk a logót.


FONTOS INFORMÁCIÓ: a feltöltött fájlból nagy felbontásúra van szükség, hogy megfelelő minőségű legyen a termék. A weben található képek általában nem megfelelőek.
Kivitelezéssel kapcsolatos kérdések:
Nyomtatott oldalak:
Átvétel és fizetési mód

Szórólap szerkesztése


Határozza meg a szórólap célját!

Néhány példa, amik megkönnyítik a szórólap stílusának kialakítását:

  • Rövid, átfogó ismertetés a vállalkozásáról – vagy külön szórólap minden egyes tevékenységi körről
  • A névjegykártyája mellé adható szórólap bővebb információként – vagy üzletében kihelyezendő, hogy bárki vehessen belőle
  • Az utcán, járókelőknek terjesztendő – vagy egy adott környéken a postaládákba eljuttatandó szórólap

Válasszon egy szórólap mintát!

A kiválasztott szórólap mintához írja meg a szöveget. A szórólap mintához lehetősége van saját képet feltölteni. Amennyiben igényli, a színeken is tudunk változtatni.

A befejező lépés

A küldött anyagot átnézzük, ha szükséges, akkor javaslatokat teszünk változtatásokra, majd ezután megírjuk a szórólap árajánlatot. A szórólap szerkesztését az Ön visszaigazolása után kezdjük el. A megszerkesztett anyagról látványtervet küldünk és az Ön jóváhagyása után kezdjük el a szórólapok nyomtatását.

Kép, logó a szórólaphoz

A felhasználandó kép vagy logó méretének nagy felbontásúnak kell lennie. Ha lehetséges, a képeket az eredeti felbontásában küldje el! Ne feledje, hogy azok a képek, melyek a monitoron megfelelő méretűnek látszanak, nem biztos, hogy egy szórólap szerkesztéséhez is megfelelőek lesznek! A minőségi szerkesztés érdekében kérjük, vektorgrafikus formában küldje el nekünk a logót (.eps, .ai, .pdf formátumok).

Saját nyomdai anyag

A már kész, saját tervezésű nyomdai anyagát is elkészítjük. Az űrlap kitöltésekor küldheti el nekünk nyomdakész anyagát.